Esiroğlu Mahallemizde kursumuz açıldı

Kadın Eğitim ve İstihdam Artırma projesi kapsamından Maçka Belediyesi Esiroğlu Ek Hizmet Binasında devam eden dokuma ve el işciğili kursu hizmete açıldı. Gerçekleşen açılışa Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Okçin Akşit, Maçka Belediye Başkanımız Koray Koçhan, Maçka Kaymakamımız Deniz Pişkin, Maçka Jandarma Komutanımız Üsteğmen Seyfettin Güler, AK Parti Maçka İlçe Başkanı Sedat Kongur, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Maçka Belediye Başkanımız Koray Koçhan, “KAİDER’den Bahar Kastan hanım bana ilk geldiklerinde basit bir kurs sanmıştım. Yer sıkıntısı çektiklerini ifade etmiş, bende hemen kendilerine belediyemizin yerini tamir ettirerek verdim. Kursmuzda bayanlar müthiş iş çıkarmışlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. Bayanların İstihdamına yönelik yaptıkları bu projede her zaman yanlarındayım” ifadelerini kullandı. Kurdale kesiminin ardından kurs açıldı.