ECZACILIK FAKÜLTESİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Maçka Belediye Başkanımız Ecz. Koray Koçhan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin mezuniyet törenine katıldı.
Gerçekleştirilen mezuniyet törenine AK Parti İstanbul eski Milletvekili, Türk Eczacıları Birliği eski Genel Başkanı Ecz. Mehmet Domaç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, 18. Bölge Trabzon Eczacılar Odası eski Başkanı Tekin Çağlar, KTÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hikmet Öksüz, Eczacılık Bölüm Başkanı Nurettin Yaylı ve veliler katıldı.
Aynı zamanda Eczacı olan Belediye Başkanı Koçhan, 2003’de kurulan ve 2011 yılında faaliyete geçerek ilk mezunlarını veren fakültenin ödül töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere hedefleri doğrultusunda korkmadan yürümeleri gerektiğini belirtti. Yapılan Konuşmaların ardından Eczacılık Bölüm Başkanı Nurettin Yaylı ve Maçka Belediye Başkanı Koçhan, mezun olan öğrencilere diploma ve hediyelerini verdi.