Başkan Koçhan, Osmanlı Turası hediye etti

Maçka Belediye Başkanımız Koray Koçhan, Jandarma Genel Komutanlığı’nın 177. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Jandarma İlçe Komutanlığında iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğine Belediye Başkanımız Koray Koçhan’ın yanı sıra Maçka Kaymakamımız Deniz Pişkin, Garnizon Komutanımız Üsteğmen Seyfettin Güler, İlçe Savcımız Murat Savatyapan, İlçe Müftümüz Remzi Çalık, Toplum Sağlık Müdürümüz Esen Soylu ve askerler katıldı. Belediye Başkanımız Koçhan Jandarma Genel Komutanlığı’nın 177. kuruluş yıl dönümü sebebiyle Garnizon Komutanımız Üsteğmen Güler’e Osmanlı tuğrası hediye etti. Başkan Koçhan, “Milletimizin birlik ve bütünlüğü, devletimizin bekası için yüksek bir vazife şuuruyla görev yapan Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluş yıl dönümünde, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, görevlerini başarıyla sürdüren Jandarma Genel Komutanlığı mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.