Adnan Günnar Maçka’da vatandaşlar ile buluştu

AK Parti Milletvekilimiz Dr. Adnan Günnar, Belediye Başkanımız Ecz. Koray Koçhan, AK Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur ve teşkilat mensupları ile Maçka, Esiroğlu ve Atasu’da vatandaşlar ile bir araya geldi. Milletvekili Günnar, Maçka Belediyesi Parke fabrikasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan’a yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür eden Milletvekili Günnar, Maçka AK Partili belediye ile nihayet hizmete almaya başladığını belirtti. Milletvekili Günnar yapılan ziyaretlerde vatandaşların sorunları dinledi.