Maçka Belediyesinden Eğitime Tam Destek

Trabzon Maçka ilçe Belediye Başkanı Koray Koçhan, ilkokul öğrencilerine yeni nesil oyun grubu hediye etti.

Maçka Belediyesi tarafından yaptırılan CE-Zİ-NE Kardeşler İlköğretim Okulu çocuk parkı tamamlandı. Maçka Belediye Başkanımız Ecz. Koray Koçhan, yapımı tamamlanan parkta incelemelerde bulundu. Başkan Koçhan, oyun parkının çocuklara hayırlı olmasını dilerken, CE-Zİ-NE Kardeşler İlköğretim Okul Müdürü İrfan Topal, “Öğretmene, Öğretmenlik mesleğine verdiğiniz değer ve katkılardan dolayı sizlere sonsuz teşekkür ederiz” diyerek Başkan Koçhan’a plaket hediye etti.

Minik öğrencileri mutlu eden Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, geleceğin teminatı olan çocukların kişisel ve zihinsel gelişimlerini artırması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını vurgulayarak, “Biliyoruz ki çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılacak yatırımdır. Bu nedenle Maçka Belediyesi olarak her zaman eğitim ve öğretimin yanında yer almaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.