Maçka’nın Gururu Oldular

Wuhsu Türkiye Şampiyonası’na Maçka’dan Katılan 4 Sporcu Şampiyon Oldu. Antalya’da düzenlenen Wuhsu Türkiye Şampiyonasında Trabzon’un Maçka ilçesinden katılan 4 sporcu ilçeye madalyaları ile döndüler.

Wuhsu Türkiye Şampiyonası’na Maçka’dan Katılan 4 Sporcu Şampiyon Oldu

100’lerce sporcunun katıldığı şampiyonada, 32kg Berkan Samat, 48kg Hazar Çakır, 56kg Oğuzan Yıldız ve 56kg da Armağan Samat birinci oldu. Düzenlenen ödül töreninden Wushu antrenörü Bülent Samat ve sporcular birincilik madalyalarını alarak, ülkemizi temsil etmek üzere milli takıma seçildiler.

Trabzon’un gururu olan sporcular Trabzon’a döner dönmez madalyaları ile birlikte Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray Koçhan’ı ziyaret ettiler. Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Koçhan, “Bu gençlerimizi tebrik ediyorum. Bizler Maçka Belediyesi olarak her zaman sizlerin yanındayız. İnşallah daha büyük başarılar ile ülkemizi en iyi yerde temsil edeceksiniz. Antalya’da ki turnuvada elde ettiğiniz başarılardan ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Genç sporcuların Antrenörü Bülent Samat ise “Turnuvaya katılabilmek için bizlere her türlü maddi ve manevi desteği veren Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Bizim gibi sporcular için bu destekler çok önemli, sağ olsun Başkanımız bizim her zaman yanımızda oldu. Ben ve sporcularımız bu başarıyı Başkanımıza armağan ediyoruz” dedi.