Çanakkale destanının 101. yıl dönümü

Çanakkale destanının 101. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle ilçemizde bir dizi tören düzenlendi.
Hükümet Konağı önünde düzenlenen çelenk sunma törenine Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Seyfettin Güler, Maçka Belediye Başkanımız Koray Koçhan, kurum ve daire amirleri, askeri personel, şehit aileleri ve gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelenk sunumunun ardından Turgut Özal Parkı Şehitlik anıtı önünde ilçe müftümüz Remzi Çalık tarafından dua edildi. Ardından Halk Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti Çanakkale konulu şiir, video gösterisi ve oratoryonun sunulma şiir ve kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilerin eserleri okundu, ödülleri verildi. Son olarak merkez Camimizde aziz şehitlerimiz için dualar okundu.