Vali Öz, Maçka Belediyesini ziyaret etti

Trabzon Valimiz Abdil Celil Öz, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Vedat Çiftçi ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih ÖZKAN, İlçemizi ziyaret etti. Sayın Valimiz Öz’ü Kaymakamımız Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanımız Seyfettin Güler, Belediye Başkanımız Koray Koçhan, AK Parti Maçka İlçe Başkanımız Sedat Kongur ve daire amirleri karşıladı.

İlk ziyaretlerini Maçka Kaymakamlığa gerçekleştiren Valimiz Abdil Celil Öz, ardından Maçka Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Koray Koçhan tarafından ilçede yapılan çalışmalar hakında bilgi aldı.

Ardından yapımında sona yaklaşılan 16 derslikli Maçka İmam Hatip Orta Okulu inşaatında incelemelerde bulunan Sayın Valimiz, son olarak Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesini de ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.