Başkan Koçhan’dan emniyet mensuplarına yemek

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılı münasebetiyle Belediye Başkanımız Koray Koçhan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline Sümela Otel’de yemek verdi. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılı münasebetiyle Belediye Başkanımız Koray Koçhan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline Sümela Otel’de yemek verdi.

Düzenlenen Yemeğe Başkanımız Koray Koçhan eşi Burcu Koçhan, Kaymakamımız Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Üsteğmen Seyfettin Güler, İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Erkan Eren Belediye Meclis Üyemiz Emekli Polis Memuru Zeki Saral ve eşleri katıldı. Başkan Koçhan, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılı kutlu olsun. Allah’ım onlara güç versin” ifadelerini kullandı.

2. Etap Çalışmaları Start Aldı

Sümela Otel Karşısı Park Düzenlemesi 2. etap çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kamelya, Işıklandırma, Parke ve Köprü yapımı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında İlçemize yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.

© 2019 Maçka Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

Please publish modules in offcanvas position.