Başkan Koçhan, belediye hoparlöründen Anneler Günü'nü kutladı

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Anneler Günü dolayısıyla belediyenin hoparlöründen annelere seslendi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında evde kalan anneleri unutmayan Koçhan, ilçedeki annelerin, Anneler Günü'nü belediyenin hoparlöründen yaptığı anonsla kutladı.

Koçhan, yaptığı anonsta, iyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerin "Anneler Günü"nü kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı:

"Anne, bakışlarıyla içimizi güneş gibi aydınlatan, gülüşüyle gönüllerimizi ferahlatan, gözlerinde baharın tazeliği, ayakları altına cennetlerin serildiği kutsal varlıktır. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, en değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizi sevgi ve saygı ile selamlıyor, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum."

Koçhan, anosla ilgili yaptığı açıklamada, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan annelerimize moral olsun, bu özel günde kendilerini yalnız hissetmesinler diye böyle bir şey yapmak istedim. Her zaman annelerimizin ve vatandaşlarımızın yanlarındayız." dedi.

© 2020 Maçka Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.