Başkan Koçhan’dan emniyet mensuplarına yemek

0
37

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılı münasebetiyle Belediye Başkanımız Koray Koçhan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline Sümela Otel’de yemek verdi. Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılı münasebetiyle Belediye Başkanımız Koray Koçhan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeline Sümela Otel’de yemek verdi.

Düzenlenen Yemeğe Başkanımız Koray Koçhan eşi Burcu Koçhan, Kaymakamımız Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Bölük Komutanımız Üsteğmen Seyfettin Güler, İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Erkan Eren Belediye Meclis Üyemiz Emekli Polis Memuru Zeki Saral ve eşleri katıldı. Başkan Koçhan, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 171. Yılı kutlu olsun. Allah’ım onlara güç versin” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!