MAÇKA BELEDİYESİ HEYELANLI YOLLARA MÜDAHALE EDİYOR

Maçka Belediyesi Fen İşleri Durmadan Çalışıyor

Bölgemizde etkili kar yağışının yaşandığı ilçelerden biri olan Maçka’da karların hızla erimesiyle birlikte heyelan olayları artmaya başladı. Maçka Belediyesi ekipleri yaşanan heyelanlara hemen müdahale ederek, ulaşıma kapanan yolları tekrar ulaşıma açtı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka’da son 10 yılın en yoğun kar yağışının yaşandığını ifade ederek, “Karla Mücadele çalışmalarında oluşturduğumuz ekipler ile birlikte Allah’a hamd olsun sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde 62 mahallemizin yolunu ve kollarını açarak çalışmalarımızı tamamladık. Karların hızla erimesiyle birlikte mahallelerimizde heyelan olayları artış göstermeye başladı. Fen işleri ekiplerimiz hemen heyelanlı bölgelere giderek müdahalede bulundular. Şu anda yaşanan heyelanlardan dolayı kapanan büyün yolları ulaşıma açmış bulunuyoruz. Ben özveri ile gece gündüz çalışan tüm personelimize teşekkür ederim” şeklinde konuştu.